sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Me, myself & I

Hello world!

Opettajani antamasta vinkistä sain idean blogin kirjoittamiseen. Tarkoituksenani oli alun perin kertoa valmennuksestani ammattitaidon kilpailuihin sekä hieman sivuta aihetta taivalluksesta oppilaitoksen pulpetista ammattiin. Homma kuitenkin hieman eskaloitui, kun mukaan loikkasivat suunnitelmat mahdollisesta kansainvälisestä vaihdosta sekä valmennusleiristä Norjassa. Niistä kerron lisää myöhemmin, heheh…
Nopea pikakäyttöopas Bloggeriin ja tännehän sitä sitten päädyttiin. Ensimmäiseen postaukseen moni on ainakin oman havaintoni mukaan kirjoittanut muutaman sanan itsestään. Taidanpa perinteiden vuoksi itsekin rustata itsestäni muutaman faktan.
Olen 18-vuotias opiskelijatyttö Helsingistä. Tavoitteenani olisi valmistua joulukuussa 2017 lähihoitajaksi Stadin ammattiopistosta sekä ylioppilaaksi. Arvasit oikein, kaksoistutkinnon olen itselleni yhteishausta napannut. Ensimmäiset kirjoitukset tappelin syksyllä (jännitys tiivistyy tuloksien osalta!) ja seuraavat olisivat nyt tulevana keväänä edessä. Pakko myöntää tähän väliin, että kamala kestävyyslaji tuo ylioppilaaksi kirjoittaminen…

Harrastan päätyöni eli opiskelun lisäksi pyöräilyä, salibandya ja vapaapalokuntaa. Satunnaisesti käyn myös valokuvaamassa, jossa haluaisin kehittyä vielä lisää. Maisemakuvaus on suurin intohimoni, ihmiset haasteeni. Vapaa-ajallani ihmettelen mielelläni luonnon asioita, vaikka olenkin samalla aika mukavuudenhaluinen. Vaeltamaan tai telttailemaan tulee harvoin lähdettyä, sillä omaa sänkyä ja kodin suihkua tulee aina ikävä. Rakastan salamointia ja tähtitaivasta. Lumi on kaunista katsottavaa, mutta ihan liian kylmää..
Musiikki on elämäni. Vitaalielintoimintojeni perusedellytyksenä ovat hyvät kuulokkeet, internet ja mikä tahansa musiikkia soittava elektroninen väline. EDM on genrenä lähimpänä sydäntäni, mutta kaikenlainen menevä, energinen ja basson jumpsutusta sisältävä musa on mieleen. Voisin sanoa fanittavani muutamaa artistia ja musiikin tuottajaa, kuten Tim Berlingiä, Tungevaag & Raabania, Armin van Buurenia sekä Alan Walkeria (yllättävän paljon A-alkuisia huomhuom…) Olen itse suihkulaulajasielu ja rallattelen mielelläni milloin mitäkin. Karaoke on myös mieleeni, enkä ikinä sanoisi ”ei” vanhalle kunnon Singstar-battlelle!


Olen aika kilpailunhaluinen persoona ja ehkä juuri tämän takia olenkin ohjautunut koulumme kilpailutoimintaan aktiivisesti. Vaadin välillä itseltäni liikaa, välillä olen liiankin kuriton ja laiska. Joskus ihmiset kyselevät minulta ”miten sä oikein jaksat?” Kaipa viittaavat siihen, että olen monessa jutussa mukana ja sanomassa moneen asiaan "joo". No, enpä osaa tuohon mitään muuta tokaista, kuin tekemällä asian pois alta kerrallaan. Ensin aherretaan koulussa ja sitten heittäydytään kotona sohvalle löhöämään. Kyllä sillä jaksaa, kun tekee vaan. Sitä paitsi se on vaan tosi mielenkiintoista nähdä monia juttuja!

Noniin. Siinä oli jonkin verran faktaa minusta. Saattaa olla, että väkertelen noista harrastuksista vielä omaa postausosiota jossakin kohtaa, kun inspiraatio oikein iskee.

Kiitos, että tutustuit ensimmäiseen tekstiini. Luvassa pian lisää!

-Aikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti